Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 135mm x 210mm
Aantal pagina's : 261
Uitgeverij : HetVerhaalEls Boot
ISBN : 9789082931907
Datum publicatie :01-2019

 

De Verdwijning is het verhaal van de jonge journaliste Lisa. Zij is net gescheiden van haar partner waar zij duidelijk onder gebukt gaat. Voor haar werk krijgt zij de opdracht de echtgenote van de vijf jaar eerder, spoorloos verdwenen advocaat Bastiaan Premmer te interviewen. Lisa heeft grote moeite de krachtige en excentrieke Josephine Premmer het hoofd te bieden en begrijpt niets van het verhaal dat Josephine haar vertelt. Langzaam wordt duidelijk dat Josephine een heel andere bedoeling heeft met het interview.
De Verdwijning is een verhaal over keuzes maken. In de drie delen van het verhaal ontmoet Lisa mensen die in eerste instantie niks met haar of haar leven te maken lijken te hebben. Maar niks is wat het lijkt. 

 

Ook als e-book te koop bij Amazon. Klik hier

Ook als e-book te koop bij Amazon.nl

EEN AANKLACHT TEGEN DE NASHVILLE VERKLARING

 

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 135mm x 210mm
Aantal pagina's : 185
Uitgeverij : HetVerhaalElsBoot
ISBN : 9789082931914
Datum publicatie : 02-2018

 

Paul van den Berg is een vijfenzestig jarige vermogensbeheerder bij een grote financiële instelling. Hij groeide op in een streng Christelijk gezin. Zijn hele leven heeft hij geworsteld met zijn homoseksuele geaardheid. Zijn schuldbewuste levenshouding maakte dat hij een dubbelleven leidde en volgens vaste en strakke patronen zijn leven vormgaf. Op een dag ontvangt hij een telefoontje vanaf een Grieks eiland. Een vriend van vroeger is overleden en heeft Paul begunstigd in zijn testament. De chaos slaat toe in Pauls' zorgvuldig gestructureerde leven. Toch heeft hij de moed af te reizen naar het eiland en ondergaat de loutering van zijn reis manhaftig. Het wordt zijn Odyssee. Skopelos - Over een zoektocht naar Ithaca - is een aanklacht tegen de Nashville Verklaring die zoveel stof heeft doen opwaaien.

 

Ook als e-book te koop bij Amazon.nl. Klik hier

Skopelos geschreven door Els Boot

Skopelos: A narrative about a quest for Ithaca

by
3.87  ·  Rating details  ·  23 Ratings  ·  15 Reviews
Paul van den Berg is an accomplished sixty-year-old man. He grew up in a strict reformed family and has been struggling with his homosexuality ever since he can remember.

By being hard on himself, never allowing any emotions and always maintaining a firm order throughout his life, true happiness has eluded him thus far.

One day, he receives a phone call from Greece. A old
...more

Onder de blauwe knoppen vind je links naar de mijn pagina op Goodreads.

Hier vind je dit boek en de reviews op Amazon.com

Hier vind je de boekpagina op Amazon.com